• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
در معاونت تحقیقات و فناوری
جلسه شورای تألیف و ترجمه برگزار شد

به گزارش مریم امینی، کارشناس پژوهش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، جلسه شورای تألیف و ترجمه، روز 27 دی 1400، با حضور دکتر سید مهدی میرهاشمی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر نعمت اله غیبی، دبیر هیئت ممیزه دانشگاه، دکتر مهدی رنجبران، مدیر امور پژوهشی، دکتر امیرمحمد کاظمی فر، رئیس دانشکده پزشکی، دکتر حسین پیری، معاون پژوهشی دانشکده پزشکی، دکتر حسین خادم حقیقیان، معاون پژوهشی دانشکده های بهداشت و پیراپزشکی، فاطمه رنجکش، معاون پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر مریم تفنگچی ها، معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی، دکتر شهرزاد غلامی، رئیس گروه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی و مریم امینی، کارشناس پژوهش، در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.

امینی ضمن اشاره به بررسی 20 کتاب ارائه شده در این شورا، افزود: کتاب مشاوره مامایی در یائسگی و سالمندی، با رویکرد عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، مجوزهای لازم جهت چاپ را دریافت کرد.